Welkom op Ammomi’s portfolio website

Mijn naam is Michelle Ammomi en ik ben amateur fotomodel voor allerlei soorten shoots: binnen of buiten, glamour, lingerie, artistiek naakt, naakt, bodypaint, erotisch, noem maar op, maar geen porno. Ik sta ook graag model voor tekenaars en schilders. Ik vind ’t heel leuk om te poseren.

Ik heb een voorkeur om sessies op lokatie te doen, dus bij de fotograaf of op een buitenlokatie. Ik moet wel reizen met het o.v., dus ik hoop dat de lokatie makkelijk met o.v. te bereiken is of dat we iets qua vervoer kunnen regelen, zoals het afspreken bij een treinstation.

Onder Portfolio vind je een link naar mijn Algemene portfolio dat een kleine set aan foto’s bevat. Wil je meer foto’s zien, dan moet je je hier registreren. Als je dat hebt gedaan, zal ik je registratie valideren en toegang geven tot mijn complete portfolio. Let wel, dit moet ik handmatig doen en ik zal proberen dit altijd dezelfde dag te doen, maar het kan ook langer duren.

Wanneer ik je registratie heb gevalideerd, krijg je een bericht per e-mail hierover. Daarna zal je toegang hebben tot mijn complete portfolio.

Mocht u meer van mij willen weten of u wilt een fotoshoot/poseersessie met mij doen, stuur dan een e-mail naar mij (ammomi27(at)gmail.com).

Portfolio
Bijgewerkt op 17 januari 2017

Inloggen